Kerk tv,     Kerk telefoon,    Liturgie

KERK TV UITZENDING

Of : www.kerkdienstgemist.nl , dan kiezen voor Overijssel – Steenwijk (3) -  Protestantse Gemeente Steenwijk.
Plaats  de muiswijzer op het kleine scherm icoontje naast het luidspreker icoontje. Kies dan de opname datum en start de weergave.

Wat u hier voor nodig heeft is een :
Internet aansluiting van KPN of Ziggo, een PC, Tablet, of een TV met internet aansluiting (smart tv).
Het videosignaal wordt gedistribueerd via kerkdienstgemist.nl
Voor diegene met PC, Tablet, of een TV met internet aansluiting (smart tv)

Voor wie dit allemaal niet heeft, die kan een videosettopbox (KerkTV ontvanger) aanschaffen.
Die wordt aangesloten op uw TV met HDMI of Scartaansluiting.
Hiervoor is natuurlijk ook een internetaansluiting van KPN of Ziggo nodig.
De kosten van een videosettopbox (Kerk TV ontvanger) bedragen € 150,00.
Te bestellen via N. Kroon, die het toestel ook bij u installeert.
M.Dijksta   Tel 0521-518940
N.Kroon     Tel 0521-515427

Kerktelefoon

U hebt de mogelijkheid een kerkdienst te beluisteren via uw eigen Computer of via Android telefoons , tablets, iPhone en iPad.
Gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde MP3 speler, in de meeste computers is
deze standaard aanwezig.

U wilt de kerkdienst
beluisteren :

RECHTSTREEKS Grote Kerk te Steenwijk

LITURGIE

U kunt nu ook online de orde van dienst downloaden. Zie links op deze pagina bij orde van dienst.

Voor mensen die de diensten thuis via de kerktelefoon of cassette-recorder beluisteren, bestaat de mogelijkheid om een liturgie (indien aanwezig!)  thuis bezorgd te krijgen.
Daarvoor kunt u contact opnemen met: Dhr. en mevr. Kolmer, de Dissel 20,   524406

update: 09-Apr-2019