Jeugd

Welkom op de pagina’s van het jeugd en jongerenwerk van de Protestantse Gemeente Steenwijk! Hier vind je alle informatie over wat we organiseren voor de kinderen en jongeren in de gemeente.

Mailen kan naar: werkgroepjeugd@pkn-steenwijk.nl

Agenda voor alle kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar (en ouder)

Iedere zondag is er oppasdienst en kindernevendienst in de Klincke
Bovendien de kerkbibliotheek open: iedere donderdagavond van 19 tot 20 u en de eerste zondag van de maand na de kerkdienst.

VOOR ALLE KINDEREN VAN DE KINDERNEVENDIENST!
Op woensdagmiddag 13 december gaan we samen kerstknutselen!!
Jullie zijn van harte welkom tussen 14.30 en 16.30 uur, met vrije inloop! Geef je wel even op via jeugdclub@pkn-steenwijk.nl, dan weten we hoeveel kinderen we kunnen verwachten.

OPROEP aan de OUDERS, BROERTJES en ZUSJES van de BTD tieners:
Zondag 3 december is er weer een Brug en Tienerdienst XL (BTD XL).
Langs deze weg nodigen we jullie uit om na de dienst aan te schuiven om met elkaar over hetzelfde thema als de tieners in gesprek te gaan.
De broertjes en zusjes van de tieners worden weer opgevangen zodat u ongestoord kan deelnemen hieraan.
Zien we jullie weer? de koffie, thee met wat lekkers staat na de dienst klaar in een van de boven zalen in de Klincke. Groetjes van het BTD XL team.

opstart 16+ groep

pdf lezen

KRABBELDIENST facebook berichten

JEUGDDIENSTEN

Wil je meer weten over de jeugddiensten kijk even op de facebookpagina.

Jeugdbeleidsplan 2013 Klik even

VERSLAG VAN DE HEIDAG VOOR TAAKGROEPEN-WERKGROEPJEUGD

Websites

Voor recent nieuws:  www.pkn-steenwijk.nl kopje Actueel.

Voor de actuele stand van zaken binnen het jeugdwerk: www.pkn-steenwijk.nlkopje Jeugd.

De Brug
Op de middenpagina van iedere Brug vind je de Jeugdhoek met het laatste nieuws over de jeugd in onze gemeente. Je vindt er altijd een agenda en informatie over diensten, Provideritems en wat er nog meer gebeurt. Daarnaast is er ruimte voor een gedichtje, soms een verhaaltje, puzzel of kleurplaat.
Contactpersoon (jeugd)redactie: Jet Leistra en Marjoke Eikelenboom, jeugdhoek@pkn-steenwijk.nl

Kerkbrief
Houdt ook de zondagse Kerkbrief in de gaten voor datumwijzigingen en mededelingen

Meer over het jeugdwerk in de gemeente vind je bovendien op

Facebook: JDC Steenwijk

Facebook pagina brug en tienerdienst BTD Steenwijk

Brug en tienerdienst facebook pagina

E-mailadressen zijn aan verandering onderhevig. Op de site van de Protestante Gemeente Steenwijk zijn alle actuele e-mailadressen te vinden.

Voor alle activiteiten geldt: houdt onze kerkmedia (website, De Brug, Kerkbrief) in de gaten als je mee wilt doen. Daar kun je lezen wanneer alle activiteiten precies zijn en worden eventueel wijzigingen bekend gemaakt.

We kunnen altijd hulp gebruiken. Staat er iets tussen dat je aanspreekt laat het weten, ook al zou je hulp maar eenmalig zijn!

update
25 November, 2017