VAKANTIEWEEK in het Roosevelthuis voor alleen staande gehandicapte ouderen.
U kunt zich weer opgeven voor de vakantie week in het Roosevelt huis op het landgoed Hydepark te Doorn.
De vakantie week is van 08-09-2018 t/m 15-09-2018 ( week 37)
Kosten voor deze week zijn € 425.00 euro per persoon.
Voor meer informatie zie de volgende “De Brug” en kunt u terecht bij Gerrit Hagen.  06-54913714 of gerrit.hagen@hotmail.com

JUMBO MUNTEN VOOR EEN DAGJE UIT.
Tijdens de vakantie week naar het Roosenvelthuis gaan er een 40 tal gasten en ook een 40 tal vrijwilligers mee.
De gasten worden in deze week getrakteerd op een dagje uit.
Om de kosten laag te houden vragen we u om kortings munten voor een dagje uit van de Jumbo te sparen en deze in de doos te deponeren voor in de kerk bij de ingang.
U doet er de organisatie een groot plezier mee en uiteindelijk natuurlijk de gasten.
Namens het diaconaal streekverband Gerrit Hagen.
gerrit.hagen@hotmail.com

GEMEENTEGROEIGROEPEN komen deze week weer bij elkaar:
Op maandagavond 30 april  bij fam. Boot, het Garnizoen 20 om 19.45 uur

GEZAMENLIJKE GGG AVOND VERSCHOVEN NAAR 6 MEI.
We willen deelnemers van alle Gemeente Groei Groepen  van harte uitnodigen  voor een gezamenlijke slotavond voor dit seizoen.
Deze open avond wordt gehouden op
Zondag 6 mei om 19.00 uur in het kerkgebouw te Onnaveld
Aanvankelijk hadden we 22 april gepland, maar omdat er vanavond een zangavond is met Remco Hakkert, is de GGG avond verschoven naar 6 mei.  Namens GGG, Roelie Stevens

NIEUW FOTOBOEK 2017 van Kerk en hobby kijk even

VOOR IN DE AGENDA!

EO JONGERENDAG
Ook dit jaar hopen we weer naar de EO JONGERENDAG te gaan.  Het thema is “Walk on Water”.  For KING & COUNTRY, Matt Redman, Britt Nicole, Guvna B en de Beam worshipband zijn er ook bij!!! Wanneer: 26 mei a.s.   Waar: GelreDome in Arnhem.   We vertrekken om 11.15 uur bij de carpoolplek aan de Woldmeenterand. Rond 23.00u zullen we weer terug zijn. De kosten zijn € 15,00 p.p., inclusief vervoer. Wij regelen de kaarten en het vervoer. Je ontvangt na opgave verdere informatie over het betalen. Nodig gerust je vriend(inn)en uit en meerijdende ouders zijn ook van harte welkom! Stuur deze mail door of geef de mailadressen door via jeugdclub@pkn-steenwijk.nl.  Geef je op voor 16 april a.s. via jeugdclub@pkn-steenwijk.nl.

DE GROENE WENSBOOT

De Groene Wensboot is een fluisterboot die tochten maakt in het prachtige Weerribben/Wieden gebied. Als er voldoende belangstelling is, willen we als Diaconie ook een vaartocht organiseren voor gemeenteleden die niet (meer) zo goed ter been zijn.   U kunt met een lift aan boord komen - ook met een rolstoel - en het sanitair is aangepast. Een ervaren kapitein en stuurman brengen ons op de mooiste plekjes !   De datum wordt nog in onderling overleg afgesproken. U mag ook samen een familielid of vriend(in) deelnemen. De tocht wordt aangeboden door de Diaconie. Wilt uzelf ook graag een bijdrage doen, dan gaat dat als extra gift naar de Stichting Groene Wensboot.                                                                                         Voor informatie en opgave : Roel en Marian de Vries   tel. 0521-517736 of Betsy de Haan tel. 0521 850717

RAAD VAN KERKEN STEENWIJK e.o.

Wij zijn te volgen via onze website: www.raadvankerkensteenwijk.nl

FANCY FAIR

INLEVEREN GOEDEREN FANCY FAIR

Het inleveren van de goederen kan wekelijks op de zaterdagmorgen, tussen 10 en 12 uur, bij de loods aan de Wheermaten 7C. Vrijwilligers zijn dan in de loods om uw goederen in ontvangst te nemen.

Bent u niet in de gelegenheid de spulletjes te
brengen dan kunt u contact opnemen met
dhr. H. Slot, Capellekade 2, 8331 KX  STEENWIJK. Telefoon 0521-517012

kerk 2025 (klik even Kerk 2025

DE GROTE KERK van binnen Kijk eens op deze site http://kerkfotografie.nl/grote-kerk-steenwijk/

KERKELIJK BUREAU: openingstijden
Is in De Klincke, Kerkstraat 16,  geopend op:

1. elke maandagochtend van 10 uur tot 11 uur ( tijdens vakanties gesloten)
  2. elke 1e donderdag van de maand, ‘s avonds van 19.00 uur tot 20.00 uur.

( in de maanden juli en augustus gesloten)
Collectemunten kunt u ook kopen op maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend en woensdagavond als De Klincke open is.

Het jeugdwerk in de gemeente kan je vinden bij jeugd ,maar ook op

Facebook: JDC Steenwijk

Facebook pagina brug en tienerdienst BTD Steenwijk

Heeft u informatie voor de Brug mail het even:nieuwsblad-debrug@pkn-steenwijk.nl
Heeft u informatie voor de Kerkbrief mail het even : kerkbrief@pkn-steenwijk.nl

Wilt u reageren of heeft u suggesties? Mail:scriba.kerkenraad@pkn-steenwijk.nl

Laatst bewerkt: 20 April, 2018

Ziet u op deze site verouderde informatie, mail het dan naar webmaster@pkn-steenwijk.nl

Postadres:
scriba Prot. Gem. Steenwijk
Kerkstraat 16
8331 JC Steenwijk
e-mailadres :
scriba.kerkenraad@pkn-steenwijk.nl
Telefoon 'de klincke:0521 513429'

voor ander telnu. zie Organisatie

bl2 GEEF EENS EEN REACTIE OP DEZE SITE!
bl Informatie over het Nieuwsblad voor de PKN Steenwijk

Ook op facebook

Facebookpagina kerk

op twitter

OVER ONZE HUISSTIJL:

In onze huisstijl proberen we aan te sluiten bij de huisstijl van onze landelijke kerk. In ons logo is de duif overgenomen uit het logo van de landelijke kerk. We denken dat die duif nauwelijks toelichting nodig heeft. De duif staat steeds weer voor de Geest.

In het logo zien we ook gekleurde lijnen. Eerst een klein stukje neerwaarts. Daarna omhoog. In die lijnen willen we het samenvoegen van onze kerken symboliseren. We hopen dat in het samengaan de neerwaartse spiraal kan worden doorbroken en we samen op weg gaan in een sterk opgaande lijn. Zo willen we fris en positief ingesteld zijn.