De Grote kerk van binnen

Een leuke kijkje in de kerk https://youtu.be/pPr1WNFvE0c  door Henri v Rhenen

LUDIEKE GEMEENTE-AVOND
We nodigen u uit voor een ludieke gemeente-avond van onze gemeente op 21 juni. In een gezellig samen-zijn mogen we elkaar ontmoeten.
We komen bijeen in de Grote Kerk. De avond begint om 20.00 uur (vanaf 19.45 uur is er koffie/thee).
De Werkgroepen van onze gemeente zijn gevraagd om een (ludieke) bijdrage te leveren in de vorm van een gedicht/sketch/lied/toneelstukje etc. Mocht u als gemeentelid ook een bijdrage willen leveren dan is dat mogelijk. Neemt u dan contact op met Martine Lukas(06-19400604 of ds. Bob Haanstra, 517059).

OPROEP
Zoals gebruikelijk is zal de Grote Kerk in juni, juli en augustus worden opengesteld voor bezoekers.
Wij, Karel Hoekstra en Arie van Andel, trachten dit nu te organiseren.  Maar ....... als er een tekort aan vrijwilligers is om zo af en toe een dagdeel op de kerk te passen lukt ons dat niet.
Wie één of meer middagen tijd heeft om in de kerk suppoost te zijn, wordt dringend verzocht dit aan ons kenbaar te maken.
Het zou toch erg jammer zijn als die mooie kerk van ons dicht moet blijven omdat er niemand beschikbaar is!
U kunt zich aanmelden bij ons beiden.
Karel Hoekstra en Arie van Andel.
E-mail: vanandel1948@gmail.com    Tel: 0521 - 511178

WERKGROEP PASTORAAT
De werkgroep pastoraat is op zoek naar pastorale ouderlingen.
Wilt u er eens over nadenken? Bel Sarie van Andel tel 511178.

FOTOBOEK 2017 van Kerk en hobby kijk even

RAAD VAN KERKEN STEENWIJK e.o.

Wij zijn te volgen via onze website: www.raadvankerkensteenwijk.nl

FANCY FAIR

INLEVEREN GOEDEREN FANCY FAIR

Het inleveren van de goederen kan wekelijks op de zaterdagmorgen, tussen 10 en 12 uur, bij de loods aan de Wheermaten 7C. Vrijwilligers zijn dan in de loods om uw goederen in ontvangst te nemen.

Bent u niet in de gelegenheid de spulletjes te
brengen dan kunt u contact opnemen met
dhr. H. Slot, Capellekade 2, 8331 KX  STEENWIJK. Telefoon 0521-517012

kerk 2025 (klik even Kerk 2025

DE GROTE KERK van binnen Kijk eens op deze site http://kerkfotografie.nl/grote-kerk-steenwijk/
                                                      video film van de kerk https://youtu.be/pPr1WNFvE0c

KERKELIJK BUREAU: openingstijden
Is in De Klincke, Kerkstraat 16,  geopend op:

1. elke maandagochtend van 10 uur tot 11 uur ( tijdens vakanties gesloten)
  2. elke 1e donderdag van de maand, ‘s avonds van 19.00 uur tot 20.00 uur.

( in de maanden juli en augustus gesloten)
Collectemunten kunt u ook kopen op maandagochtend, dinsdagmiddag, woensdagochtend en woensdagavond als De Klincke open is.

Het jeugdwerk in de gemeente kan je vinden bij jeugd ,maar ook op

Facebook: JDC Steenwijk

Facebook pagina brug en tienerdienst BTD Steenwijk

Heeft u informatie voor de Brug mail het even:nieuwsblad-debrug@pkn-steenwijk.nl
Heeft u informatie voor de Kerkbrief mail het even : kerkbrief@pkn-steenwijk.nl

Wilt u reageren of heeft u suggesties? Mail:scriba.kerkenraad@pkn-steenwijk.nl

Laatst bewerkt: 18 Juni, 2018

Ziet u op deze site verouderde informatie, mail het dan naar webmaster@pkn-steenwijk.nl

Postadres:
scriba Prot. Gem. Steenwijk
Kerkstraat 16
8331 JC Steenwijk
e-mailadres :
scriba.kerkenraad@pkn-steenwijk.nl
Telefoon 'de klincke:0521 513429'

voor ander telnu. zie Organisatie

bl2 GEEF EENS EEN REACTIE OP DEZE SITE!
bl Informatie over het Nieuwsblad voor de PKN Steenwijk

Ook op facebook

Facebookpagina kerk

op twitter

OVER ONZE HUISSTIJL:

In onze huisstijl proberen we aan te sluiten bij de huisstijl van onze landelijke kerk. In ons logo is de duif overgenomen uit het logo van de landelijke kerk. We denken dat die duif nauwelijks toelichting nodig heeft. De duif staat steeds weer voor de Geest.

In het logo zien we ook gekleurde lijnen. Eerst een klein stukje neerwaarts. Daarna omhoog. In die lijnen willen we het samenvoegen van onze kerken symboliseren. We hopen dat in het samengaan de neerwaartse spiraal kan worden doorbroken en we samen op weg gaan in een sterk opgaande lijn. Zo willen we fris en positief ingesteld zijn.